KAYSERİ / YAHYALI - Kirazlı İlkokulu

Kirazlı İlkokulu

KİRAZLI KÖYÜ 38500 YAHYALI /KAYSERİ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğrenci olmanın idealini ve değişimini yasayacak öğrenciler yetiştirmek
Misyon
Kirazlı İlkokulunu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştiren, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde basarili olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak mezun olmalarını; Eğitimin bu aşamasından sonraki yaşamlarına donanımlı olarak devam etmelerini temin edecek projelerle çalışmak.
Başarılar
- “Ben” yerine “Biz” felsefesine inanırız. 2- Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarıyı artıracağına inanırız 3- Araştırma bütün öğrenme faaliyetlerimizde temel unsur olacaktır. 4- Başarının yerini hiçbir mazeret dolduramaz anlayışımız olacaktır.
Öğretim Şekli :normal
kalorifer
Ulaşım
Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Köyümüzün yolları asfalt olduğundan herhangi bir şekilde yol kapanması riski yoktur.
KİRAZLI KÖYÜ YAHYALI KAYSERİ
3 Km.